Hurtig levering
Prisgaranti

Bortkørsel af beton & brokker

Bortkørsel af beton & brokker

Udfyld vores formular og få en pris inden for 24 timer på bortkørsel af dit beton.

…eller ring på 70 60 44 62

  Beton og brokker

  Bortkørsel af beton og brokker med lastbil er en vigtig del af konstruktionsindustrien. Dette er processen, hvor store mængder materialer transporteres fra et sted til et andet, oftest for at blive brugt i byggeri eller anlægsarbejde.

  Borkørsel kan udføres på mange forskellige måder: ved hjælp af lastbiler, jernbanevogne eller endda skibe. For det første skal chaufføren have de rette papirer og tilladelser til at kunne transportere beton og brokker med sin lastbil. Derudover skal chaufføren overholde alle lovmæssige bestemmelser, herunder veje- og trafikregler samt miljølovgivningen. Chaufføren har desuden ansvar for sikkert at lade godsene op på ladet og sikre dem mod potentiel beskadigelse undervejs. Nogle gange vil der muligvis være behov for specialiserede redskaber som liftere eller kraner til at lette ladingen op på ladet – disse ting skal selvfølgelig altid benyttes ifølge fabrikantens instrukser for ikke at risikere personskader eller materielle tab under driftstiden.

  Endelig er det meget vigtigt, at chaufførene bruger egnede sikkerhedsforanstaltninger som refleksveste osv., når de arbejder med og ved en lastbil – især når der involveres maskineri som lifter og kraner, da disse aktiviteter øger risiko for personskade mm.. Nu hvor du har en god idé om processen bag borkørsel af beton og brokkestransport via lastbil.

  Det er helt essentielt, at man finder det rigtige firma til jobbet, et firma der har den rette udstyrsmaskinepark sammen med professionelle chauffør der holder sig up to date med alle relevant lovbestemmelser, trafiksikkerhed mv.. – som fx. grusogjord.dk selvfølgelig altid er!

  Vi tilbyder bortkørsel af brokker og beton på hele midtsjælland. Vores priser er meget konkurrencedygtige, da vi altid stræber efter at give vores kunder den bedste pris på markedet. Vi garanterer en god pris på alle vores produkter sammenlignet med andre virksomheder i branchen. Vi garanterer desuden en god service fra start til slut på alle vores ordrer for at sikre en god oplevelse for vores kunder fra start til slut.